direct reserveren!

Rondom de Veranda

Klimpark Fun Forest

Zoek je een leuke activiteit na een vergadering of voorafgaand aan je borrel in De Veranda?
Klimpark Fun Forest is een avontuur in het bos, voor scholen, gezinnen en bedrijven. Beleef outdoor en adventure in de vrije natuur!
 

Bezoek website

Rondvaart met een boswachter aan het roer

Hoe ziet het Amsterdamse Bos eruit vanaf het water? Maak een rondvaart met de Fluistervink. De kosten bedragen 12 euro voor volwassenen en 6 euro voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en voor houders van een 65+ pas. De tocht duurt ongeveer anderhalf uur in een open boot. Meer informatie, reserveren en kaartverkoop bij De Boswinkel van het Amsterdamse Bos, telefoon 020 545 61 00.

Bezoek website

Museumtram

Voor ludiek vervoer van je gezelschap naar De Veranda, neem je de Museumtramlijn. Deze historische, elektrische trams rijden op de oude spoorlijn tussen het Haarlemmermeerstation in Amsterdam en Bovenkerk. De conducteur verkoopt kaartjes en houdt bij een overweg het verkeer tegen met zijn rode vlag.
 

Bezoek website

Puur Amsterdam

Ontmoet elkaar in De Veranda en ga dan de stad in voor wat actie! Voor uitjes met groepen of bedrijfsuitjes, dinershows, boottochten, workshops en andere activiteiten in Amsterdam kun je terecht bij Puur Amsterdam.
 

Bezoek website

Amsterdamse Bos

Vanuit De Veranda en vanaf ons mooie terras kijk je uit op het Amsterdamse Bos. En in dat bos is van alles te doen! Ga naar De Boswinkel, doe mee aan een rondleiding, maak vogelsnacks, bezoek een tentoonstelling of maak een rondvaart. Check de website en de agenda van het Amsterdamse Bos.
 

Bezoek website

Spa Zuiver

Vlakbij De Veranda vind je Spa Zuiver. Een moderne en exclusieve spa met ruimte in overvloed. Maar liefst 13.000 m2 om precies te zijn. Met 8 sauna’s, diverse baden en een 40 meter lang, deels overdekt zwembad. Je kunt bij Spa Zuiver onthaasten, uitrusten en bijtanken. Sluit je ontspannen dag bij Spa Zuiver gezellig af met een diner in De Veranda.
 

Bezoek website