logo-de-veranda

De brasserie voor ontbijt,
lunch en diner

#icnphotography _cheerse

Bij brasserie de Veranda bruist het de hele dag door. Er zijn de wandelaars uit het Amsterdamse Bos. Zij sluiten een ochtend in de natuur af met een koffietje op het (prijswinnende) terras. De Veranda is ook een geliefde plek voor zakelijke afspraken. ’s Ochtends, of juist net voor het einde van de werkdag, voor de borrel. Dat is net wat fijner dan op kantoor. Het is ook een makkelijk bereikbare plek om af te spreken voor lunch, diner of een borrel. Maar het belangrijkste: het eten is gewoon goed en de bediening is gastvrij. Brasserie de Veranda is die plek waar je de hele dag en avond door terecht kan.

De keuken van de Veranda

We vinden het moeilijk om onze stijl van koken in een hokje te stoppen. Je zou het ‘klassiek met een twist’ kunnen noemen. Al onze chefs hebben een opleiding in de klassieke, Franse keuken. Maar ons menu is veel meer dan dat. We halen namelijk het beste uit alle keukens van over de hele wereld.

Bewust koken

We laten ons ook inspireren door het seizoen. We gebruiken altijd eerlijke en verse (seizoens)producten. Die zijn ook het lekkerst. Respect voor dier en natuur vinden we niet meer dan logisch.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag open vanaf 09.00 en in het weekend vanaf 11.00 uur.

GROTE GROEPEN

Eten met meer dan 8 personen? Bel dan even, of vul het formulier in.