logo-de-veranda

Jouw evenementen in
Amsterdam

De Veranda beschikt over meerdere ruimtes en zalen die je kunt huren. Al onze zalen verschillende qua grootte en sfeer.

We hosten trouwfeestjes (met DJ of band). Maar ook zakelijke ontmoetingen, lezingen of trainingen met break-out sessies. Een high tea of een gezellige borrel of een privé dinertje met vrienden: het kan allemaal.

De Veranda is de perfecte locatie voor een goed verzorgde vergadering of bijeenkomst op een inspirerende plek. Goed bereikbaar en met genoeg parkeer mogelijkheden.
De Veranda heeft verschillende ruimtes die heel geschikt zijn voor een feestje! Staand of zittend, óf een echt dansfeest. Een feest met of zonder eten: het is allemaal mogelijk bij de Veranda.
Trouwen op een unieke plek. Aan de rand van de stad en het Amsterdamse Bos. De mooiste dag van je leven ontspannen beleven, omdat alles perfect geregeld is.

ZALEN

Vergaderen in klein comité? The Gallery is onze kleinste ruimte en perfect voor een meeting tot 20 personen. Intiem, sjiek en ruimtelijk.
Een prachtige, lichte zaal heeft een mooie parketvloer en grote raampartijen met uitzicht op het water en het groen van het Amsterdamse Bos.
Het prachtige uitzicht op het Amsterdamse Bos, de kunst aan de muur en de open haard met zitjes zorgen voor een huiselijke ambiance.
In de kelder van de Veranda stuit je op een verrassing: onze tasting room. Waan je even helemaal van de wereld in deze sfeervol ingerichte ruimte.
Op de eerste verdieping hebben we een ruime, lichte zaal die zich goed leent voor presentaties of vergaderingen tot 40 personen.