logo-de-veranda

Bij de Veranda is
iedereen welkom.

#icnphotography _bar team

Op een unieke locatie aan het Amsterdamse bos vind je ons, met een fantastisch terras. En dat vinden we niet alleen zelf: we staan namelijk op de nummer één van de terras top 100. Daar zijn we best trots op.

Ben je op zoek naar een plek om te eten (ontbijt, lunch of diner)? Zoek je een inspirerende locatie voor je evenement of bedrijfsuitje? Maar vooral: ben je op zoek naar een uitnodigende plek met goed eten en drinken en gastvrije bediening? Dan ben je hier op de juiste plek.

Gastvrijheid op unieke locatie

Bij de Veranda staat gastvrijheid centraal. We willen dat iedereen zich welkom en thuis voelt bij ons. Er is ruimte voor rust; een middag onthaasten aan de rand van het Amsterdamse bos bijvoorbeeld. Maar er is ook ruimte voor een gezellige borrel of een etentje waar je energie van krijgt. De Veranda ligt niet alleen dichtbij de natuur, maar hangt ook vol met hedendaagse kunst. Kunst en natuur: twee manieren om op te laden en geïnspireerd te raken. We zullen er alles aan doen om jouw bezoek een succes te maken.

Comfort en kwaliteit

Verwacht een menu van hoge kwaliteit. Duurzaamheid en respect voor mens en dier zijn niet meer dan logisch. We gebruiken alleen eerlijke en verse producten. Iets anders wat je terugvindt in het menu én op locatie is comfort. Dus: comfortfood op een comfortabele plek.

Al onze chefs hebben een opleiding in de klassieke, Franse keuken. Maar ons menu is veel meer dan dat. Onze creatieve chefs stellen menu’s samen met het beste uit alle soorten keukens. En we zijn ook niet bang voor een stukje maatwerk.

locatie huren

We zijn een brasserie aan het Amsterdamse Bos met een geweldig terras, maar we zijn ook een perfecte locatie voor bruiloften, vergaderingen, feesten en andere uitjes. Kijk hier voor meer informatie over locatieverhuur of neem gelijk contact op, we overleggen graag met je over de mogelijkheden.

Foto gallerij

Zo ziet het er ongeveer uit. Maar kom het vooral live bekijken!