direct reserveren!
vraag Offerte aan

Feest in de Veranda

Feesten op maat

Wat maakt je feest tot een succes? Als de feestzaal de juiste sfeer heeft en de grootte van de ruimte precies past bij het aantal gasten. Als de hapjes heerlijk zijn, de koffie geurig en de wijn verrukkelijk. Als de bediening professioneel, vrolijk en attent is. Als de gasten het zichtbaar naar hun zin hebben. En vooral: als jijzelf ontspannen kunt genieten van je feest, omdat alles perfect geregeld is.

Verschillende ruimtes voor feesten en partijen

De Veranda beschikt over diverse ruimtes, van verschillende afmetingen. Een wijnproeverij, een  koffietafel met opa, oma en de kleinkinderen, een knalfeest met DJ en live band, een zakelijke partij, een intieme borrel, private dining, het kan allemaal!
Wij verzorgen feestarrangementen vanaf € 29,00 per persoon.

Klik op de ruimtes voor meer informatie. Naast The Ballroom, The Living en The Tasting Room beschikken we ook nog over The Upperdeck en The Gallery. Deze zijn ruimtes zijn zeer geschikt voor private dining.

Menusuggesties voor groepen
Verandabuffet
Grill buffet

Waar het gaat om feesten en partijen is veel, zo niet alles mogelijk. Ons creatieve salesteam denkt graag met je mee. Bel ons op 020 644 58 14 of stuur een mail naar info@deveranda.nl

 

bekijk onze fotogalerij