direct reserveren!

Over ons

Kwaliteit en creativiteit

Een dynamisch bedrijf, een unieke locatie aan de rand van de stad en het Amsterdamse Bos, goed gastheerschap en een pure keuken. Dat kenmerkt De Veranda. Kwaliteit en creativiteit zijn de sleutelwoorden bij alles wat we doen. Passie voor het horecavak en ervaring zijn daarbij onmisbaar.

Voor het uitnodigende en kosmopolitische interieur van De Veranda tekende HIP Studio, de kunst is van beeldend kunstenaar Chris Tap.

Zoals een veranda aan een woning buiten met binnen verbindt, is De Veranda de schakel tussen de hectiek van Amsterdam en de ruimte en het groen van het Amsterdamse Bos.

Puur

Bij de inkoop besteedt de chef veel aandacht aan het welzijn van zowel mens als dier. De keuken is gebaseerd op wat het seizoen te bieden heeft. Duurzaamheid is belangrijk, smaak staat voorop. Gerechten zijn herkenbaar, de bereidingen puur. Je ziet wat je eet.

Ambachtelijk

Voor wat we niet zelf maken, werken we samen met de beste specialisten. Ons brood komt van een duurzame, ambachtelijke bakkerij waar wordt gewerkt met eigen desem. Ons vlees komt van een ambachtelijke slager die uitsluitend werkt met dieren die een goed leven hebben gehad. Met Kesbeke, de beroemde inleggerij van Amsterdamse tafelzuren, ontwikkelde onze chef een recept voor ingelegde bietjes. Deze bietjes staan op de kaart en zijn in potjes bij ons te koop.

Feesten en partijen

Naast de brasserie beschikken wij over verschillende ruimtes die af te huren zijn. Voor feesten en partijen, private dining, vergaderingen, presentaties, workshops en bruiloften.

Veel, zo niet alles, is mogelijk bij De Veranda. Ons creatieve salesteam denkt graag met je mee!
Bel ons op 020 – 644 58 14 of stuur een mail naar info@deveranda.nl