direct reserveren!

Brasserie

De brasserie voor ontbijt, lunch en diner

Open, uitnodigend, informeel en kosmopolitisch. Dat is onze brasserie. Het bruist er de hele dag van het leven. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Je vindt er altijd precies het goede tafeltje. Om te ontbijten, om te werken, om uit te puffen met een goede kop koffie, om bij te praten, om lekker te lunchen of om sfeervol te dineren. Na een lange werkdag ontmoet je elkaar voor een borrel aan de bar.

De keuken van de brasserie

De keuken van de brasserie draait mee met de seizoenen en kenmerkt zich door puur en ambachtelijk koken. Bij de inkoop speelt het welzijn van zowel mens als dier een grote rol. Onze chef houdt van no-nonsense gerechten, van onverslaanbare klassiekers met een moderne twist. Nederlands, Frans, Amerikaans, mediterraan, of oosters, de inspiratie komt van alle wereldkeukens.  Duurzaam, biologisch waar het kan, gezond door de pure bereidingen, maar vooral: erg lekker. Smaak staat voorop!

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 9.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur.
Ontbijt serveren wij van maandag tm vrijdag van 09.00-11.00 uur.

Groot gezelschap?

Voor groepsreserveringen verwijzen wij je naar onze menusuggesties.

Klik hier voor onze menusuggesties 

Dinercheques en betalingen

Naast de standaard betalingsmiddelen als pin, American Express, Visa, Dinersclub, Mastercard, Maestro en contant accepteren wij onze eigen Veranda Dinercheque en Gifty.