direct reserveren!

Brasserie

De brasserie voor ontbijt, lunch en diner

Open, uitnodigend, informeel en kosmopolitisch. Dat is onze brasserie. Het bruist er de hele dag van het leven. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Je vindt er altijd precies het goede tafeltje. Om te ontbijten, om te werken, om uit te puffen met een goede kop koffie, om bij te praten, om lekker te lunchen of om sfeervol te dineren. Na een lange werkdag ontmoet je elkaar voor een borrel aan de bar.

De keuken van de brasserie

De keuken van de brasserie draait mee met de seizoenen en kenmerkt zich door puur en ambachtelijk koken. Bij de inkoop speelt het welzijn van zowel mens als dier een grote rol. Onze chef houdt van no-nonsense gerechten, van onverslaanbare klassiekers met een moderne twist. Nederlands, Frans, Amerikaans, mediterraan, of oosters, de inspiratie komt van alle wereldkeukens.  Duurzaam, biologisch waar het kan, gezond door de pure bereidingen, maar vooral: erg lekker. Smaak staat voorop!

Klik hier voor de lunchkaart van onze brasserie

Klik hier voor de dinerkaart van onze brasserie 

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 9.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur.

Groot gezelschap?

Voor groepsreserveringen verwijzen wij je naar onze menusuggesties.

Klik hier voor onze menusuggesties 

Naast de standaard betalingsmiddelen als pin, American Express, Visa, Dinersclub, Mastercard, Maestro en contant, accepteren wij ook de Restaurant Cadeau kaart, de Diner Cadeau kaart, de  VVV Dinercheque en de Nationale Diner Cheque.

Verras eens iemand met onze eigen De Veranda Dinercheque! Neem hiervoor contact op met info@deveranda.nl. Helaas is het bij ons niet meer mogelijk om de Eetzakelijk-kaart te gebruiken.